Du er verdifull

Du er verdifull…

Livet byr på mange utfordringer på godt og vondt, og vi lever ofte i en hverdag hvor ting går i ett. Ofte flyr vi stadig fra den ene oppgaven til den andre, og kan kjenne på om vi gjør nytte for oss i denne såkalte tidsklemmen. Da er det viktig å ta Gud med på veien, folde hender, be om visdom til å gjøre de rette valg og se verdien av det arbeidet en gjør selv i de enkle små ting. Hver og en av oss kan ha en betydning i andre menneskers liv bare med å være den vi er.

For husk:

Du er verdifull, det fineste Gud har skapt, så sørg for at ingenting av deg går tapt.
Du er verdifull og du passer kjempebra til akkurat det Han vil bruke deg til i dag.
Du er som brikken i et puslespill, og der passer ingen ingen andre inn.
For Han som har skapt deg, Han har gjort deg spesiell. Fordi Han vil at du skal fylle plassen din…

 

Kathrine Marie E. Moi