Lengselen etter kjærlighet

Tro, håp og kjærlighet

Vi har noe felles, lengselen… Ja lengselen. Lengsel etter hva??? Ja det kan være forskjellig hva vi lengter etter, det kan være etter et annet menneske eller det kan være at vi lengter etter DEN bestemte følelsen. Det mange av oss har til felles er at evnen vår til å stå i lengselen ikke blir så godt trent siden det ofte går raskt fra vi kjenner på et behov og til behovet har blitt dekket. Noen ganger er det bare noen tastetrykk unna.
Selv om vi ofte slipper å vente lenge på at våre behov blir dekket, så betyr ikke det at våre lengsler har blitt færre og svakere.

Kanskje er det de tingene vi har fått lite av som vi lengter mest etter. Alt for mange har savnet dette å bli sett for den de er, for mange har blitt sett og anerkjent på grunn av prestasjoner (blir mint om det nå når det er OL).

Lengselen etter å bli sett for den vi er er behovet for å bli elsket.

Husk at du er elsket av Gud akkurat slik du er. Gud skapte deg fordi han elsket deg! En ting er at vi lengter etter en kjærlighet vi kan stole på og etter en kjærlighet som varer, noe annet er det at Gud har en lengsel som handler om at han vil dele sin omsorg og sin kjærlighet med oss!

Reidulf K Ljøkjell