Loppemarked på Menighetssenteret

Under sausjået på lørdag blir det loppemarked på Menighetssenteret fra kl 10.00.

Mange flotte lopper for en billig penge. I tillegg har vi fått en del ubrukt verktøy og arbeidsredskap. Her er det mange godbiter og det er bare å komme innom.

Det blir kafe på Menighetssenteret med middag og kaker hele dagen.

Utdeling av barnebibel i Kvinesdal kirke

Søndag var det familiegudstjeneste i Kvinesdal kirke og mange barn med familie kom til kirken. Spesielt inviterte var barna, født i 2013, som skulle få utdelt en barnebibel. Etter gudstjeneste var det hoppeslott og grilling i det gode været. Om det var noen som var forhindret fra å komme for å få barnebibel, er det bare å komme innom kirkekontoret i 2etg på Menighetssenteret for å hente.

Konfirmant 2018

Påmelding til konfirmantåret 2017/2018

Info konfirmantåret 2017-18

Gudstjenester sommeren 2017

VELKOMMEN TIL GUDSTJENESTER SOMMEREN 2017

Feda kirke, Kvinesdal kirke, Fjotland kyrkje og Netlandsnes kapell

02.juli    kl. 11.00  Kvinesdal kirke     Leiv Gunnar Skiftun

09.juli    kl. 11.00  Feda kirke               Leiv Gunnar Skiftun

16.juli   kl. 11.00  Fjotland kyrkje       Leiv Gunnar Skiftun

16.juli    kl. 15.00 SARONS DAL

23.juli   kl. 11.00  Kvinesdal kirke     Sverre Elgvin Lied

30.juli    kl. 11.00 Kvinesdal kirke     Sverre Elgvin Lied

30.juli    kl. 19.00 Feda kirke              Sverre Elgvin Lied

06.aug.  kl. 11.00  Fjotland kyrkje     Sverre Elgvin Lied

13.aug.  kl. 11.00  Kvinesdal kirke     Leiv Gunnar Skiftun

20.aug.  kl. 11.00   Feda kirke              Sverre Elgvin Lied

20.aug.  kl. 16.00  Netlandsnes kapellstevne   Sverre Jakobsen

Sommeren 2017

Nå kan du gi gave i kirkene med VIPPS

Nå kun du gi offergaver i kirkene i Kvinesdal med VIPPS på mobiltelefonen.

Feda, Kvinesdal og Fjotland har nå tatt i bruk VIPPS. Dermed kan du nå ofre via VIPPS-appen på mobilen om du skulle være uten kontanter.

Søk opp menighetens navn i VIPPS-appen med følgende VIPPSnummer:

Kvinesdal sokn 104920.

Menighetssenteret Kvinesdal sokn 107009

Fjotland sokn 104932

Feda sokn 103462

Huset Feda sokn 107012

Skriv gjerne en melding hva beløpet gjelder.

Gifteplaner?

Har du gifteplaner? Lytt til Sverre Eftestøl som spiller aktuell bryllupsmusikk.

Sverre Eftestøl har spilt inn en demo av 18 ulike bryllupsmarsjer som kan være en smakebit hva våre organister kan tilby. Lytt deg gjennom menyen her: http://kvinesdal.kirken.no/vigsel/musikk-ved-vigsel/

Fullsatt under åpningen av «Det nye Menighetssenteret» i Kvinesdal

Det ble en flott og verdig åpning av hovedsalen på Menighetssenteret fredag 3. februar. Biskop Stein Reinertsen fikk tale til en fullsatt sal.

Kl 18 var det gudstjeneste på prost, biskop og sokneprest. Etter en matpause med nydelig fingermat fra Syria. Kvelden fortsatte med hilsener fra ordfører Per Sverre Kvinlaug, biskop Stein Reinertsen, prost Geirulf Grødem, Kjetil Daasvatn og Finn Arne Reme fra BRG, Pål Hompland, Sparebanken Sør, Åse Tønnessen Sæbø fra Feda Menighetsråd (på vegne av menighetene i Fjotland og Feda og kirkelig fellesråd), Stein Rafoss fra menighetene og fellesrådet i Flekkefjord, Johan Tobiassen fra Kirken i Dalen og Rune Edvardsen fra Troens Bevis.

Nytt telefonnummer og ny adresse

5. desember flyttet kirkekontoret inn i 2. etasje på Menighetssenteret Nå har vi fått nytt telefonnummer 38 60 20 08. E-postadresser og mobiltelefonnummer til ansatte finner dere under fanen tilsatte. Postadresse til kontoret er: Nesgata 12, 4480 Kvinesdal.

Menighetssenteret har fortsatt nummeret 38 35 58 82.

Velkommen innom Menighetssenteret og kirkekontoret for en titt.