Nå kan du gi gave i kirkene med VIPPS

Nå kun du gi offergaver i kirkene i Kvinesdal med VIPPS på mobiltelefonen.

Feda, Kvinesdal og Fjotland har nå tatt i bruk VIPPS. Dermed kan du nå ofre via VIPPS-appen på mobilen om du skulle være uten kontanter.

Søk opp menighetens navn i VIPPS-appen med følgende VIPPSnummer:

Kvinesdal sokn 104920.

Menighetssenteret Kvinesdal sokn 107009

Fjotland sokn 104932

Feda sokn 103462

Huset Feda sokn 107012

Skriv gjerne en melding hva beløpet gjelder.

Happy 16. mai

For de som lurer på hva de skal gjøre 16.mai på kvelden: Kom på menighetssenteret! Der det blir det mat, konserter, konkurranse der du kan vinne 1000 kr + god stemning 🙂
Fra 7. klasse og oppover..

Konfirmant 2018

Påmelding til konfirmantåret 2017/2018

Info konfirmantåret 2017-18

Gifteplaner?

Har du gifteplaner? Lytt til Sverre Eftestøl som spiller aktuell bryllupsmusikk.

Sverre Eftestøl har spilt inn en demo av 18 ulike bryllupsmarsjer som kan være en smakebit hva våre organister kan tilby. Lytt deg gjennom menyen her: http://kvinesdal.kirken.no/vigsel/musikk-ved-vigsel/

Fullsatt under åpningen av «Det nye Menighetssenteret» i Kvinesdal

Det ble en flott og verdig åpning av hovedsalen på Menighetssenteret fredag 3. februar. Biskop Stein Reinertsen fikk tale til en fullsatt sal.

Kl 18 var det gudstjeneste på prost, biskop og sokneprest. Etter en matpause med nydelig fingermat fra Syria. Kvelden fortsatte med hilsener fra ordfører Per Sverre Kvinlaug, biskop Stein Reinertsen, prost Geirulf Grødem, Kjetil Daasvatn og Finn Arne Reme fra BRG, Pål Hompland, Sparebanken Sør, Åse Tønnessen Sæbø fra Feda Menighetsråd (på vegne av menighetene i Fjotland og Feda og kirkelig fellesråd), Stein Rafoss fra menighetene og fellesrådet i Flekkefjord, Johan Tobiassen fra Kirken i Dalen og Rune Edvardsen fra Troens Bevis.

Nytt telefonnummer og ny adresse

5. desember flyttet kirkekontoret inn i 2. etasje på Menighetssenteret Nå har vi fått nytt telefonnummer 38 60 20 08. E-postadresser og mobiltelefonnummer til ansatte finner dere under fanen tilsatte. Postadresse til kontoret er: Nesgata 12, 4480 Kvinesdal.

Menighetssenteret har fortsatt nummeret 38 35 58 82.

Velkommen innom Menighetssenteret og kirkekontoret for en titt.