Familiemøte og ledersamling med Jarle Waldemar

Torsdag 1.mars kommer Jarle Waldemar til Kvinesdal og Mengihetssemteret.
Han vil først ha et familiemøte kl. 17.30.
Deretter vil han ha en ledersamling fra kl. 18.30-21.00.
Påmelding til ledersamling innen 20.2 til Cathrine Aagedal, 95 74 52 46.

Fra kl. 16 vil det bli servert middag på Menighetssenteret.
Pris Voksen 50,- og barn 20,-. (Maks pris pr familie 200,-)

Håper mange har lyst til å være med!

Askeonsdags gudstjeneste i Feda kirke kl.19.00

ASKEONSDAG Gudstjenste i Feda kirke kl. 19.00. Sverre Elgvin Lied er prest.
I Fjotland kyrkje er det kveldsbøn kl. 20.00.

ABRAHAM i Bibelen og Koranen

Abraham i Bibelen og Koranen

Mandag den 12. februar kl. 19.30 er vi så heldige å få besøk av fortellerne Mehda Zolfaqari og Alf Martin Lie med forestillingen «Abraham i Bibelen og Koranen» i Flekkefjord kirke.

Fortellingen om Abraham er kilde til den felles jødiske, kristne og muslimske arven vår. Den er full av dramatikk og sterke følelser som sjalusi og lojalitet, opprør og underkastelse, kall og ofring.

De to fortellerne har bakgrunn fra muslimsk og kristen tradisjon, og de trekker inn nåtid og egne erfaringer i formidlingen. Sammen utforsker de en av de mest sentrale fortellingene som har bundet de tre verdensreligionene sammen, men som samtidig har vært kilde til splittelse, konflikt og krig.

Regi: Georgiana Keable og Raymond Sereba.

Forestillingen ble først produsert i 2014 av Drammen Sacred Music Festival og Den kulturelle skolesekken Buskerud, i samarbeid med Fortellerhuset. Reproduksjon 2018 av Kulturtanken/Den kulturelle skolesekken Rogaland, med produsent Gine Heien.

Geir Kalleberg og Randi Margrethe Mathiasdatter Larsen vil være med å skape en musikalsk ramme rundt forestillingen.

Etter forestillingen blir det et enkelt kveldsmåltid på kirkesentereret hvor det vil være mulig å stille spørsmål til utøverne og samtale om kveldens tema. Vi ser frem til en flott opplevelse og håper forestillingen vil stimulere gode samtaler i lokalmiljøet.

Link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/177127526387762/

Alle er hjertelig velkomne!
Gratis entrè. Kollekt ved utgangen.

Arr: Flekkefjord menighetsråds diakoni og musikkutvalg