Konfirmasjon

Konfirmant 2018

Fra og med 2018 flytter menighetene i Kvinesdal, Feda og Fjotland tidspunktet for konfirmasjon fra april/mai til september.
De senere årene er det mange menigheter i Dnk som har hatt gode erfaringer med å forskyve konfirmasjonstidspunktet fra vår til tidlig høst. I menighetene i Kvinesdal, Feda og Fjotland startet vi høsten 2016 en tilsvarende prosess for å se på mulighetene for å endre på konfirmasjonstidspunktet, og endringen er vedtatt i alle tre menighetsråd.
Det er flere grunner til at vi ønsker å dette, og det handler om at vi tror dette vil gi et bedre totalopplegg for konfirmasjonstiden.

SOMMERLEIR
Den viktigste bakgrunnen for endringen er muligheten til å bli med på en sommerleir. Flere undersøkelser blant konfirmanter peker på konseptet med konfirmantleir som en svært viktig del av undervisningen. Flertallet av konfirmantene selv holder fram leiren som det store høydepunktet i konfirmantåret og som avgjørende for en positiv helhetsopplevelse av konfirmasjonstiden. I stedet for på egen hånd å organisere en kort konfirmantweekend, får vi nå muligheten til å bli med på en større sommerleir av en mer profesjonell arrangør. Det er mange slike leirer. Vi har valgt å bli med på den som arrangeres av KRIK:
KRIK Konfaction fredag 22. juni – tirsdag 26. juni 2018
• Hvor: Sommarland i Bø, Telemark
• Tre hele dager (lør, søn, man) pluss ankomst- og avreisedager
• Pris: Menighetene sponser dette en god del, noe som gir en totalpris på kr. 2000,-/pers.
• For mer info, se www.krik.no
KONFIRMASJONSDATOER 2018
Konfirmasjonsdatoene endres fra april/mai til september. Konfirmasjonsdatoene for 2018 blir dermed som følger:
Kvinesdal kirke: Søndag 2. september Lørdag 8. september Søndag 9. september
Feda kirke: Søndag 9. september
Fjotland: Søndag 16. september

Info konfirmantåret 2017-18

Påmelding til konfirmantåret

Konfirmasjoner våren 2017

Samtalegudstjenester
Kvinesdal kirke 30. april kl 11.00
Feda kirke 30. april kl 18.00