Misjonsprosjekt Fjotland kyrkjelyd

Det jobbes med nytt misjonsprosjekt…

FOTBALL KRYSSER GRENSER – Misjonsalliansen

Mer info kommer!

TIDLIGERE MISJONSPROSJEKT

INNVANDRERARBEID I PARIS

Fjotland sokn støtter dette prosjektet.

Håpets Senter har vært drevet med NMS-støtte siden 1990. Senteret holder til i samme lokaler som den lutherske menigheten St. Marc i Noisy le Sec. I denne bydelen øst for Paris sentrum er innvandrertettheten stor. Arbeidsledighet, alkohol, stoff og prostitusjon er hverdagen for mange innvandrere i Paris. Håpets Senter er et sted de kan komme til. Noen trenger også drahjelp i form av undervisning, dataopplæring eller rett og slett en person eller et sosialt miljø å støtte seg til.

Senteret holder åpent hver dag og er et sosialt treffsted. I tillegg drives også utadrettet virksomhet. Om ettermiddagene og kveldene er medarbeidere fra senteret ute på gatene og ved nedgangen til undergrunnsstasjonen for å møte mennesker som trenger noen å snakke med.

Det er startet en barnegruppe for å ta imot muslimske barn og etablere kontakt med foreldrene. Ungdomsarbeidet er også en viktig del av arbeidet.

Jean Claude Dibunde er leder for arbeidet, og prosjektet omfatter også hans lønn.