Misjonsprosjekt Kvinesdal menighet

NYTT MISJONSPROSJEKT fra januar 2017 til januar 2020.

Her kan du lese om det nye misjonsprosjektet.

Avtalen gjøres med NMS som er en av partnerne for SAT7 i Norge.

avtale misjonsprosjekt SAT – underskrevet

scannet brosjyre

2.side brosjyre

Avsluttet prosjekt!

Marinduque Filippene

Siden februar 2010 har Kvinesdal menighet hatt et misjonsprosjekt på øya Marinduque på Filippinene. Prosjektet er i regi av Misjonsalliansen, og vil gå til februar 2014. De fire årlige gudstjenesteofringene har bidratt til at flere skolebygninger har blitt satt opp. Kontaktmisjonærene våre, Karen og Anders Myrene med sønnene Johannes, Mathias og Elias, reiste hjem etter endt periode i romjula. De er nå bosatt i Ulstein på Sunnmøre. Vi vil knytte kontakt med nye misjonærer etter hvert.

Kvinesdal menighet hadde sist vinter en verveaksjon for å skaffe flere faddere for barn på Marinduque. Dersom vi oppnådde 15 nye givere, ville vi kunne sende én person på tur til Filippinene. Dette målet nådde vi ikke, men derimot ble vi for noen uker siden trukket ut som vinner blant alle ververne i 2012 – og premien er tur for to glade faddere til Marinduque.