Konfirmant


Hvem er jeg? Finnes Gud? Hvorfor Jesus? Hva vil det si å tro? Hvordan skal jeg leve livet? I konfirmanttiden får du mulighet til å utforske noen av livets store spørsmål, lære mer om den kristne tro, og bli bedre kjent med både deg selv og Gud! Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror.
Å være konfirmant er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

MELD DEG PÅ SOM KONFIRMANT VED Å KLIKKE HER!

Her er brosjyre som er sendt ut i forbindelse med påmelding til konfirmasjon 2024

Hva skjer i løpet av året?

Konfirmantopplegget består av flere ulike elementer:
Faste undervisningssamlinger gjennom året, ulike aktiviteter, hjemmegrupper, gudstjenester, og en fantastisk sommerleir mot slutten!
 

Konfirmasjon på høsten

I likhet med mange andre menigheter i Den Norske Kirke har menighetene i Kvinesdal, Feda og Fjotland endret konfirmasjonstidspunktet fra vår til høst. Dette gir flere fordeler, blant annet muligheten til å delta på en større sommerleir!
 

Sommerleir!

Høydepunktet i konfirmantåret er KRIK konfACTION i Bø i Telemark! konfACTION er en av Norges største konfirmantleirer med omtrent 750 deltagere, over 30 ulike aktiviteter, og 300 ledere. På konfACTION får konfirmantene oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede. Gode møter, dyktige ledere og gode, sosiale møteplasser er med på å gjøre leiren til en stor opplevelse. 

konfACTION er en fantastisk avslutning på konfirmantåret! 
 

Hvordan melder du deg på?

All påmelding til konfirmasjon hos oss skjer elektronisk. Du kommer til påmeldingsskjemaet ved å trykke hvor som helst på denne linjen.
Påmeldingen åpnes samtidig som vi sender ut infobrosjyre om konfirmansjonstiden til alle våre medlemmer i det aktuelle årskullet!

Ved spørsmål eller behov for tilrettelagt undervisning, ta kontakt med kirkekontoret på telefon 38 60 20 08!

 

KONFIRMASJONSDATOER 2024

Kvinesdal kirke:
Søndag 1. september
Lørdag 7. september
Søndag 8. september

Fjotland kyrkje:
Søndag 1. september

Feda kirke:
Søndag 8. september

Tilbake